Onze appartementen

Drie appartementen zijn zowel voor zakelijke(centraal gelegen tussen Venlo en Venray) als wel toeristisch (de hoeveelheid diversiteiten in de omgeving) zeer aantrekkelijk om te huren. Bekijk en vergelijk onze prijzen maar eens met een hotelkamer.

Het rode appartement | 2 personen
Het blauwe appartement | 2 - 4 personen
Het groene appartement | 4 personen

De appartementen zijn voor een nacht, voor een weekend, een midweek of voor een hele week te huren. Voor huur van hele maanden dient vooraf overleg plaats te vinden.
 

Groepen

Indien een groep van maximaal 10 personen de appartementen wil huren dan kan dit ook. Eventueel is dit te combineren met de huur van een stacaravan (max. 4 personen) of de twee trekkershutten (max. 4 personen per trekkershut) tot maximaal 22 personen.

U kunt dan tevens tegen vergoeding gebruik maken van de recreatieruimte met bar onder in het gebouw. Hier kunt u ook eventueel een gezamenlijke maaltijd gebruiken.
Wij dragen zorg voor het aanleveren van het tapbier en frisdrank. Sterke drank is niet toegestaan.

Deze groepsverhuur kan alleen plaatsvinden in de maanden november t/m maart, tenzij wij naar aanleiding van uw telefoontje (077-3987361) toch nog een andere mogelijkheid zien. In ieder geval zal dit niet kunnen tijdens het hoogseizoen, de mei vakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

In onze appartementen worden geen groepen jongeren en seizoensarbeiders toegelaten.